top of page

Værelser

I Skagen Sportscenter findes en nyere sengeafdeling med 31 sengepladser, fordelt på en gang med 7 værelser og et mindre te-køkken. 

Skulle du/I have brug for flere sengepladser samarbejder Skagen Sportscenter også med Skagen Vandrehjem, som ligger blot 1 min. gang fra vores egne værelser. Er dette løsningen for jer vil Skagen Sportscenter lave en fælles samlet pakke. 

Et andet alternativ kan være, at man har en "madrasløsning" (hallen har madrasser til alle) i hallen kombineret med vores egne værelser - et alternativ som mange lejrskoler b.la. benytter sig af - så længe hallerne ikke bliver brugt til andre fritidsaktiviteter. Denne løsning afspejler sig også i en billigere gennemsnitspris pr. person pr. døgn. 

Skulle I have spørgsmål vedrørende ovennævnte, eller ønsker I at booke overnatning, er I velkommen til at kontakte Halinspektør Jan R. Jensen på Tlf. 28 43 18 51

Overnatning i Skagen Sportscenter. Optimalt til lejrskoler og sportsophold i Skagen.

Egne Værelser

Vores egne værelser er udstyret med 2 køjesenge med plads til i alt 4 personer pr. værelse. Der er desuden eget toilet og bad ligesom, at der vil være mulighed for at benytte det fælles te-køkken.

 

Ved overnatning på vores værelser vil hallens fællesarealer desuden stå til jeres disposition i de ledige perioder.  

Vandrehjemmet (Danhostel Skagen)

I samarbejde med Danhostel Skagen tilbydes der desuden enkelt indrettede værelser med fælles eller eget badeværelse. Værelserne ligger 1 min. gang fra Skagen Sportscenter. Som gæst på Danhostel Skagen kan man desuden frit benytte stedets tv-stue. 

Overnatning i Skagen Sportscenter i samarbejde med Danhostel Skagen. Optimalt til lejrskoler og sportsophold i Skagen.
bottom of page