top of page

Ophold og Lejrskoler 

Vælger i Skagen Sportscenter som jeres værter ved et gruppeophold/lejrskole i Skagen, kan i se frem til både nærvær og personlighed. Centret er nemlig drevet af Skawbo-ægteparret Jan- og Anette Jensen, og de står altid klar til at hjælpe, og deler gerne ud af deres små hemmelighedder om byen, og dens mange knap så kendte skatte.

 

Udover et ophold præget af nærvær og personlighed, er Skagen Sportscenter også særligt velegnet til de grupper, der ønsker at have et sted for dem selv. Ydermere er vi bekendte med, at vejrguderne ikke altid er med os, og derfor tilbyder vi fri adgang til vores haller. Det betyder, at I er garanteret aktiviteter, også på de tidspunkter hvor vejret ikke indbyder til en tur på Grenen. 

 

Vi er behjælpelige under hele jeres ophold, hvad enten det gælder generelle spørgsmål, arrangerring af virksomhedsbesøg eller andet. 

Herunder ses en række forskellige typer af ophold. Kunne det have jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte Halinspektør- og dagligleder Jan R. Jensen på Tlf. 28 43 18 51. Så ser vi hvordan, at vi i fællesskab kan skabe lige præcis det ophold, som I går og drømme om. 

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter vil Sportskantinen stå for forplejningen. Vi hjælper jer med at tilpasse indeholdet af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad, hvilket b.la. giver jer mulighed for selv at planlægge spisetider for hver enkelt måltid, så det passer ind i netop jeres program.

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Typer af ophold 

bottom of page