top of page

Events og arrangementer 

I Skagen Sportscenter kan vi også meget andet end at arrangere lejrskoler og andre gruppeophold. Vi har nemlig mange års erfaring med at arrangere alt fra større events - såsom koncerter og større jubilæer - til både større og mindre arrangementer for firmaet, familien eller noget helt tredje. 

Så hvis I står og mangler ekspertisen til arrangerring og koordinering af jeres arrangement, så grib telefonen og kontakt Jan R. Jensen på Tlf. +45 28 43 18 51, som fungerer som Skagen Sportscenters daglige leder og halinspektør. Jan R. Jensen, har flere års erfaring på området, og har tidligere været selvstændig Eventmager. Jan's erfarringer strækker sig udover alt lige fra store koncerter med bl.a. Kim Larsen, til fodboldture i ind/ og udland, samt firmafester og store jubilæer. Jan stod bl.a. for Skagens 600 års købstadsjubilæum, samt Skagen Havns 100 års jubilæum. 

Nedenfor kan I se, hvilke kommende events og arrangementer som er planlagt i Skagen Sportscenter. Ligeledes kan der ses et udvalg af tidligere events og arrangementer - gerne til inspiration. 

Kommende events 

Her kan I få et overblik over kommende planlagte events og aktiviteter i Skagen Sportscenter. 

Kommende events i Skagen Sportscenter. Koncerter, Cirkus, Firmafester, Jubilæum, Fødselsdage mm.
Muligheder for afholdelse af forskellige arrangementer i Skagen Sportscenter. Koncerter, Cirkus, Firmafester, Jubilæum, Fødselsdage mm.

Arrangementer/Fester

Hos Skagen Sportscenter brænder vi for at opfylde lige præcis jeres ønsker.

Bliv inspireret af tidligere arrangementer, og se hvordan vi kan hjælpe jer med at gøre jeres arrangement perfekt og uforglemmeligt.

bottom of page