top of page

Haller


Skagen Sportscenter rummer 2 store idrætshaller med følgende mål: (målene er af halgulvet uden tilskuerpladser)      

                     

Store Hal: 42x22 m.          Lille Hal: 34x18 m. ​

 

Den Store Hal er med sit lyse trægulv, lys og indbydende og på gulvet er der blot optegnet 6 flotte badmintonbaner. I Den Lille Hal er gulvet af en "tyk gummi belægning" og den rummer 5 badmintonbaner og en enkelt tennisbane. Hallerne er forenet af en mindre mellemgang på 3 meter, med et stort glasparti og udgang mod tennisarealet og p-pladserne "bag" hallerne. 

Under lejrskole, sportsophold eller andre former for overnatning i Skagen Sportscenter vil det så vidt muligt (med forbehold for andre arrangementer) være muligt at tilgå og benytte sporthallernes arealer. 

Følgende sportsgrene kan udøves i Skagen Sportscenters haller: 

  • Indendørs Tennis

  • Badminton

  • Indehockey/floorball

  • Minitennis

  • Dans

  • Gymnastik

Skagen Sportscenter set fra oven.

Aktivitets-kalender og ledighed

I perioden fra 15. august til 15. maj er vores to haller for en stor del vedkommende udlejet til badmintonklubben SBK, tennisklubben STK og Floorballklubben, SIM (Samværd Idræt og Motion) samt GF 76 gymnastik foreningen.

Aktiviteterne i de 5 foreninger starter oftest først efter kl. 16.00, så der er mange muligheder for at leje hallerne i det tidsrum der ligge før kl. 16.00.

I weekenderne er der også mulighed for haltider, men på grund af stævner og kampe, samt andre arrengementer i de forskellige idrætsgrene, er det bedst at ringe i forvejen for at høre om hallerne er ledige.

Leje af baner

I Skagen Sportscenter elsker vi når der er liv i hallerne, og netop herfor er det muligt både at leje en enkel bane eller hele hallen på timebasis.

Der er selvfølgelig nogle begrænsninger i forhold til hvornår hallerne allerede er booket, men tøv ikke med at kontakte halinspektør Jan R. Jensen på Tlf. 28 43 18 51 for at høre næremere om jeres muligheder. 

Ønsker du at leje en enkelt badmintonbane i Skagen Sportscenter er prisen 100 DKK. pr. time. Derudover kan både bolde og ketchere kan lejes for et mindre beløb. Så find indeskoene frem, og kig forbi Skagen Sportscenter.

Haller i Skagen Sportscenter. Ideelt til badminton, floorball, gymnastik og indendørs tennis.

Bad- og omklædning

Skagen Sportscenter tilbyder desuden muligheden for separat bad- og omklædning i forbindelse med aktiviteter i hallerne.

bottom of page