top of page

Padel Tennis-ophold

I Skagen Sportscenter har vi et tæt samarbejde med det helt nye og moderne Skagen Padelcenter. Lad os hjælpe jer med at lave en pakke, hvor der er styr på alt lige fra banebooking, værelser samt forplejning. 

Overnatning i Skagen Sportscenter. Sportsophold - Padel Tennis.

Sov og spis hos os 

Et Padel Tennis-ophold i Skagen Sportscenter giver mulighed for at bo og spise samme sted. Bo på vores værelser, spis i Sportskantinen og træn og spil i Skagen Padel Centers haller, der ligger kun 1,4 km væk.  

 

Ved større grupper kan der også arrangeres overnatning på madrasser i vores egne haller

Hjælp til sammensætning af opholdet

Her i Skagen Sportscenter står vi altid klar til at hjælpe jer. Om I ønsker hjælp til at planlægge opholdet, arrangerring af øvrige aktiviteter eller noget helt tredje, så sætter vi en ære i at hjælpe jer til at få lige præcis det ophold, som I ønsker. 

Sportsophold - Padel Tennis. Skagen Sportscenter hjælper med at sammensætte en pakke med overnatning, træning og forplejning.
Sportskantinen i Skagen Sportscenter står for forplejningen ved sportsophold - Padel Tennis. Serverer altid hjemmelavet og personligt tilpasset menuer.

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter vil Sportskantinen hjælpe jer med at tilpasse indehold og timing af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad. 

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Motionsrum - Styrkecenter

I Skagen Sportscenter har vi et godt samarbejde med styrkecentret Destination Skagen. Her er rig mulighed for at træne både som hold og som enkeltperson. 

Tag fat i daglig leder- og halinspektør Jan R. Jensen for at arrangere adgang til styrkecentret. 

Styrketræning/Motionrums. Skagen Sportscenter i samarbejde med Destination Skagen.

Kontakt os

Hvis et ophold i Skagen Sportscenter skulle fange jeres interesse, så tøv ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen, og lad os sammen sammensætte en pakke, der matcher lige præcis jeres behov og ønsker. 

Tlf. +45 28 43 18 51

Mail: info@skagensportscenter.dk

bottom of page