top of page

Andre ophold

Udover lejrskoler og sportsophold har vi også stor erfaring med andre  former for gruppeophold - store som små. Vi har b.la erfaringer med at arrangere ophold for grupper af sygeplejesker samt diverse familiesammenkomster - så hvis I går med en ide om et ophold i Skagen, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen på Tlf. 28 43 18 51. 

Hjælp til sammensætning af opholdet

Her i Skagen Sportscenter står vi altid klar til at hjælpe jer. Om I ønsker hjælp og inspiration til udflugter, arrangerring af øvrige aktiviteter eller noget helt tredje, så sætter vi en ære i at hjælpe jer til at få lige præcis det ophold, som I ønsker. 

Overnatning i Skagen Sportscenter. Alle former for ophold.
Sportskantinen i Skagen Sportscenter står for forplejningen ved overnatninger og ophold. Serverer altid hjemmelavet og personligt tilpasset menuer.

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter vil Sportskantinen hjælpe jer med at tilpasse indehold og timing af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad tilberedt. 

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Kontakt os

Hvis et ophold i Skagen Sportscenter skulle fange jeres interesse, så tøv ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen, og lad os sammen sammensætte en pakke, der matcher lige præcis jeres behov og ønsker. 

Tlf. +45 28 43 18 51

Mail: info@skagensportscenter.dk

bottom of page