top of page

Fodbold-ophold

I Skagen Sportscenter har vi et tæt samarbejde med Skagen Stadion, hvor der kan lejes fodboldbaner. Lad os hjælpe jer med at samle en pakke hvor, der indgår alt fra leje af baner, værelser og forplejning. 

Overnatning i Skagen Sportscenter. Sportsophold - Fodbold.

Sov og spis hos os 

Et fodboldophold i Skagen Sportscenter giver mulighed for at bo og spise samme sted. Bo på vores værelser, spis i Sportskantinen og træn og spil på Skagen Stadions baner kun 300 meter væk (3 min. gang). 

 

Ved større grupper kan der også arrangeres overnatning på madrasser i vores egne haller.

Hjælp til sammensætning af opholdet

Her i Skagen Sportscenter står vi altid klar til at hjælpe jer. Om I ønsker hjælp til at finde kamp-modstandere, arrangerring af øvrige aktiviteter eller noget helt tredje, så sætter vi en ære i at hjælpe jer til at få lige præcis det ophold, som I ønsker. 

Sportsophold - Fodbold. Skagen Sportscenter i samarbejde med Skagen Stadion.
Sportskantinen i Skagen Sportscenter står for forplejningen ved sportsophold - Fodbold. Serverer altid hjemmelavet og personligt tilpasset menuer.

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter vil Sportskantinen hjælpe jer med at tilpasse indehold og timing af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad. 

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Motionsrum - Styrkecenter

I Skagen Sportscenter har vi et godt samarbejde med styrkecentret Destination Skagen. Her er rig mulighed for at træne både som hold og som enkeltperson. 

Tag fat i daglig leder- og halinspektør Jan R. Jensen for at arrangere adgang til styrkecentret. 

Styrketræning/Motionrums. Skagen Sportscenter i samarbejde med Destination Skagen.

Kontakt os

Hvis et ophold i Skagen Sportscenter skulle fange jeres interesse, så tøv ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen, og lad os sammen sammensætte en pakke, der matcher lige præcis jeres behov og ønsker. 

Tlf. +45 28 43 18 51

Mail: info@skagensportscenter.dk

bottom of page