top of page

Lejrskole

Skagen Sportscenter er ideelt til skoler, der ønsker at have en lejrskole i Skagen. Vores samlede pakke kombinerer alt fra værelser til forplejning (evt. madpakker) og anden hjælp til at planlægge det bedst mulige ophold i Skagen. 

Overnatning i Skagen Sportscenter. Optimalt for grupper der ønsker at have deres "eget" sted, og hvor man kan lave aktiviteter indendørs, når vejret udenfor er dårligt.

Jeres "eget" sted i Skagen

Skagen Sportscenter er særligt velegnet til de grupper, der ønsker at have et sted for dem selv. Ydermere er vi bekendte med, at vejrguderne ikke altid er med os, og derfor tilbyder vi fri adgang til vores haller.

 

Det betyder, at I er garanteret aktiviteter, også på de tidspunkter hvor vejret ikke indbyder til en tur på Grenen. 

Hjælp til sammensætning af opholdet

Her i Skagen Sportscenter står vi altid klar til at hjælpe jer. Om I ønsker hjælp og inspiration til udflugter, arrangerring af øvrige aktiviteter eller noget helt tredje, så sætter vi en ære i at hjælpe jer til at få lige præcis det ophold, som I ønsker. 

Skagen Sportscenter hjælper med at sammensætte en pakke efter jeres behov. Skagen Sportscenter set oppe fra.
Sportskantinen i Skagen Sportscenter står for forplejningen ved lejrskole. Serverer altid hjemmelavet og personligt tilpasset menuer.

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter vil Sportskantinen hjælpe jer med at tilpasse indehold og timing af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad tilberedt fra bunden. 

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Kontakt os

Hvis et ophold i Skagen Sportscenter skulle fange jeres interesse, så tøv ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen, og lad os sammen sammensætte en pakke, der matcher lige præcis jeres behov og ønsker. 

Tlf. +45 28 43 18 51

Mail: info@skagensportscenter.dk

bottom of page