top of page

Håndbold-ophold

I Skagen Sportscenter er det desværre ikke muligt at spille håndbold med harepiks. Vi har dog et tæt samarbejde med Skagen Kultur og Fritidscenter, hvor dette netop er muligt. Lad os hjælpe med at lave en pakkeløsning, hvor alt fra baneleje, værelser og forplejning indgår som en naturlig del. 

Overnatning i Skagen Sportscenter ved sportsophold - Håndbold.

Sov og spis hos os 

Et håndboldophold i Skagen Sportscenter giver mulighed for at bo og spise samme sted. Bo på vores værelser, spis i Sportskantinen, brug vores fællesområder og træn og spil i Skagen Kultur- og Fritidscenters haller, der ligger kun 500 meter væk (5 min. gang). 

 

Ved større grupper kan der også arrangeres overnatning på madrasser i vores egne haller.

Hjælp til sammensætning af opholdet

Her i Skagen Sportscenter står vi altid klar til at hjælpe jer. Om I ønsker hjælp til at planlægge opholdet, arrangerring af øvrige aktiviteter eller noget helt tredje, så sætter vi en ære i at hjælpe jer til at få lige præcis det ophold, som I ønsker. 

Sportsophold - Håndbold. Skagen Sportscenter hjælper med at sammensætte en pakke med overnatning, træning og forplejning.
Sportskantinen i Skagen Sportscenter står for forplejningen ved sportsophold - Håndbold. Serverer altid hjemmelavet og personligt tilpasset menuer.

Sportskantinen 

Vælger I at booke et ophold på Skagen Sportscenter med forplejning vil Sportskantinen hjælpe jer med at tilpasse indehold og timing af måltiderne helt efter jeres ønsker og behov. Sportskantinen serverer altid lækker og hjemmelavet mad.

 

Har I planlagte aktiviteter udenfor centret hen over et af måltiderne, kan der laves lækre madpakker til jeres udflugter.

 

Har I særlige ønsker til kost, spørgsmål om allergier eller andet, er I mere end velkommen til at kontakte Sportskantinen ved Anette Jensen på Tlf. 30 50 23 41. 

Motionsrum - Styrkecenter

I Skagen Sportscenter har vi et godt samarbejde med styrkecentret Destination Skagen. Her er rig mulighed for at træne både som hold og som enkeltperson. 

Tag fat i daglig leder- og halinspektør Jan R. Jensen for at arrangere adgang til styrkecentret. 

Styrketræning/Motionrums. Skagen Sportscenter i samarbejde med Destination Skagen.

Kontakt os

Hvis et ophold i Skagen Sportscenter skulle fange jeres interesse, så tøv ikke med at tage kontakt til Halinspektør- og daglig leder Jan R. Jensen, og lad os sammen sammensætte en pakke, der matcher lige præcis jeres behov og ønsker. 

Tlf. +45 28 43 18 51

Mail: info@skagensportscenter.dk

bottom of page