Sportsophold Skagen

 

Vores to haller, Sportskantinen samt de syv moderne værelser med plads til 35 personer, gør vores haller særdeles attraktive for lejrskoler og i særdeleshed for træningslejre.

Vores center er særdeles velegnet til grupper, der ikke ønsker at blive blandet med andre grupper under deres ophold.

Ledere vil altid få separate rum at sove i under opholdet. Vore haller vil altid være mulige for vore gæster at bruge til aktiviteter i løbet af opholdet på Skagen Sportscenter.

I hallerne kan der spilles badminton, mini tennis, basketbold , bordtennis, inde hockey, fodbold m.m. Vi har en dejlig kantine med TV og lokaler der er velegnet til møder m.m.

Tidspunkterne for alle måltider i forbindelse med ophold på Skagen Sportscenter kan aftales fra måltid til måltid, dette giver Jer størst mulig fleksibilitet, når I skal planlægge Jeres aktiviteter.

Skagen Sportscenter ligger i gå afstand til skøn natur, strand, svømmehal, centrum, Fodbold baner, m.m. Så der vil ikke være problemer ved at tage toget til Skagen, der er 200 meter fra vore haller til et stoppested når man ankommer til Skagen med tog.

Priser pr. nat ligger på omkring 270,- pr. person. Det er inkl. overnatning på værelse, 3 måltider mad, samt aktiviteter i vore haller. Her udover kan leje af sengelinned tilføjes.

Ring meget gerne hvis I har yderligere spørgsmål til priser el.lign.

Klik for at forstørre