Sportsophold Skagen

Vore to haller og dejlige kantine samt de syv moderne værelser med plads til ialt 35 personer gør vores haller særdeles attraktive for lejrskoler og sportsgrupper der ønsker at være sig selv.

Vores center er særdeles velegnet til grupper der ikke ønsker at blive blandet med andre grupper på deres ophold i Skagen.

Ledere vil altid få seperate rum at sove i under opholdet. Vore haller vil altid være mulige for vore gæster at bruge til aktiviteter i løbet af opholdet på Skagen Sportscenter.

I hallerne kan der spilles badminton, mini tennis, basketbold , bordtennis, inde hockey, fodbold m.m. Vi har en dejlig kantine med TV og lokaler der er velegnet til møder m.m.

Tidspunkterne for alle måltider i forbindelse med ophold på Skagen Sportscenter kan aftales fra måltid til måltid, dette giver Jer størst mulig fleksibilitet, når I skal planlægge Jeres aktiviteter.

Skagen Sportscenter ligger i gå afstand til skøn natur, strand, svømmehal, centrum, Fodbold baner, m.m. Så der vil ikke være problemer ved at tage toget til Skagen, der er 200 meter fra vore haller til et stoppested når man ankommer til Skagen med tog.

Priser pr. nat ligger på omkring 285.- pr. person. Det er inkl. overnatning på værelse, 3 måltider mad, samt aktiviteter i vore haller. Her udover kan leje af sengelinned tilføjes.

Men ring meget gerne hvis der er yderligere spørgsmål til priser og andre praktiske ting som I gerne vil vide mere om.

Klik for at forstørre